Zoek een overlijdensbericht in uw regio

zoekvelden
zoekvelden

Julie van Espen

Overleden op 5-5-2019Condoleanceberichten

 1. Op 19 mei 2019 geplaatst door: Henk
  Wat een fantastische en dappere vrouw en wat een geweldig mens is Julie. Ik wil de familie sterkte wensen met het verlies, maar bovenal complimenteren hoe zij Julie hebben laten zien, hoe zij is. Er is niemand die zo’n zon is en zo’n licht in de duisternis als Julie. Niemand op een vrouw na, die ik hier nadrukkelijk noem naast Julie: Anne Faber. Lieve Anne en lieve Julie, jullie troffen hetzelfde lot, verdwenen tijdens een fietstocht, vermoord door een gek die niet vrij had mogen rondlopen, in beide gevallen grote fouten door de rechterlijke macht gemaakt. Anne heeft in Den Haag al veel opschudding gebracht, ik weet zeker dat Julie dat in Brussel ook gaat doen. En veel belangrijker dan dit alles: jullie grijpen allebei de harten van mensen en zetten ze aan tot een beter leven. Lieve Anne, jij hebt mijn hart al lang gegrepen en inspireert mij dagelijks tot een beter leven. Lieve Julie, ik weet zeker dat jij dit nu ook bij mij doet samen met Anne en dat dagelijks blijft doen bij mij.

 2. Op 18 mei 2019 geplaatst door: Simon
  Ook ik kende je niet,maar toch voel je zo dichtbij,wat straal je op de foto,hoop dat je hoog in de hemel verder zult stralen.
  De familie en alle nabestaanden wens ik veel kracht en sterkte,het verlies is nu te groot,maar hopelijk komen er later mooie herinneringen.

 3. Op 18 mei 2019 geplaatst door: Roelof Dijkstra
  Woorden om te troosten zijn hiervoor niet. Het vreet diepe wonden aan de ziel van ieder oprecht mens gepaard met hemeltergende ergernissen over de 'rechtspleging' in onze beide landen (Ned. en België). Misschien..., misschien mag ik toch iets doorgeven dat ik als klein jongetje ooit eens op televisie zag maar nimmer vergeten ben? Mag dat? Het was omstreeks 1964 dat ik 'toevallig' alleen naar onze eerste zwart-wit t.v. keek. Ik zag toen een in mijn ogen oude vrouw uit Amerika verschijnen. Ze had een diepbedroefd gezicht. Het onderwerp was de moord op haar dochtertje. De moordenaar was nimmer gepakt. Ik weet nog glashelder dat ze zei: "Hij kan uit handen van de politie blijven en alle aardse rechters ontkomen, maar één Rechter ontkomt hij niet." Moge dit dan een houvast voor jullie worden of zijn. Er zàl recht gedaan worden, onontkoombaar! Gods Woord houdt stand in eeuwigheid en zal geen duimbreed wijken! Heel veel liefs toegewenst.

 4. Op 16 mei 2019 geplaatst door: Ghislain
  Lieve ouders en familie van Julie,
  Ik wilde zo graag een kaartje schrijven zoals u het vraagt, maar vind geen postadres... Ik wens jullie heel veel moed in deze pijnlijke en moeilijke momenten. Het is ontzettend erg wat er gebeurde.
  U mag misschien vragen deze knuffelkus te printen om die mee te geven met uw dochter.
  "Er is een plaatsje in ons hart om je nooit te vergeten. Knuffelkus"

 5. Op 15 mei 2019 geplaatst door: Kay
  Lieve Julie ik kende jou niet maar jou verdwijning deed me meteen zorgen maken het leek alsof ik jou echt kende toen het slechte nieuws kwam was ik enorm verbaast hoe ik boos en gekwetst ik was. Julie ik vind het oneerlijk hoe iemand jou zo uit het leven rukte en gewoon je stem in het leven wegnam lieve Julie je bent een prachtige meid en je bent hierboven een enorme mooie engel geworden rust zacht Julie ❤️ Sterkte aan de familie en vrienden en denk aan al de mooie herinneringen die jullie hebben aan Julie.

 6. Op 15 mei 2019 geplaatst door: de Keersmaeker Iréna
  Lieve Julie, je bent een sterretje in de hemel .
  Stuur knipperende sterretjes als teken van liefde en veiligheid naar al de kinderen over héél de wereld !

  Ik wens de ouders en familie veel moed en sterkte door de liefdevolle herinneringen van jullie lieve dochter Julie.

 7. Op 14 mei 2019 geplaatst door: Oma
  In deze periode zullen onze deelneming jullie niet kunnen troosten, maar ik wil er gewoon bijzijn om jullie toch onze oprechte deelneming aan te bieden. Jullie hebben van in het begin met man en macht gevochten om Julie terug te vinden. Het is dankzij jullie oproep en zoektocht dat de politie goed werk hebben geleverd. Maar ik weet niet hoe ik me zou voelen moest een van mijn kleinkinderen dat overkomen. Een meisje om trots op te zijn, zo te lezen en ouders die hun kinderen een opvoeding geven dat nodig is. En dan het moeten afgeven aan de lafaard! Beste ouders, broer en zus en vriend, veel sterkte in jullie verdere leven. Julie het gaat je goed, zorg goed voor je nabestaanden hierboven.

 8. Op 13 mei 2019 geplaatst door: Adrien Melsen
  Waarom ? Te vroeg ruw weg gerukt in een bloeiend en boeiend jong leven door een zinloze daad van een losgeslagen persoon. Dat jouw dood en lijden niet voor niets geweest is. Veel sterkte voor uw familie en vrienden bij de verwerking van Julie's dood. Dat jullie een steun mogen zijn voor elkaar en nog veel aan haar mogen denken.

 9. Op 12 mei 2019 geplaatst door: Een oma
  Met oprechte deelneming voor de familie Rijm in Colijnsplaat .

  En wensen jullie veel sterkte en steun .

 10. Op 12 mei 2019 geplaatst door: Jacques Leonard
  Julie rust in vrede. Maar wij zullen jou niet vergeten. 23 jaar lief, vriendelijk, vrolijk maar veel te jong heeft u ons verlaten. Veel sterkte aan jou familie en vrienden. Een zieke geest heeft uw leven en dat van uw naasten vernield. De mensen die verantwoordelijk zijn voor deze daad moeten gestraft worden. Dank voor het mooie leven dat je samen met je naasten heb mogen beleven.


Teken condoleanceregister

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Reageren

Mocht uw condoleance na het versturen niet direct zichtbaar zijn, kijkt u dan op een later tijdstip nog eens.


Levensverhaal

Voor deze persoon is nog geen levensverhaal beschikbaar.

Maak nu een levensverhaal aan

Uitgelicht

 1. Ineos-ploegleider Portal overleden Ineos-ploegleider Portal overleden
  Reacties
  lees meer | 3 reacties
 2. Voormalig VN-baas Pérez de Cuéllar overleden Voormalig VN-baas Pérez de Cuéllar overleden
  Reacties
  lees meer | 0 reacties
 3. Voormalig Ajax-verdediger Barry Hulshoff (73) overleden Voormalig Ajax-verdediger Barry Hulshoff (73) overleden
  Reacties
  lees meer | 26 reacties
 4. Lorenzo Snippe (11) uit Dalerpeel overleden Lorenzo Snippe (11) uit Dalerpeel overleden
  Reacties
  lees meer | 30 reacties
 5. Tess (13) overleden na slopende ziekte Tess (13) overleden na slopende ziekte
  Reacties
  lees meer | 25 reacties
 6. Hollywoodlegende Kirk Douglas (103) overleden Hollywoodlegende Kirk Douglas (103) overleden
  Reacties
  lees meer | 18 reacties